Treninzi kursa iz veština javnog nastupa osmišljeni su tako da u tri modula provedu polaznika kroz najbitnije zanatske oblasti retoričkih tehnika i veština javnog govora. Rad je koncipiran na primerima i praktičnim vežbama kroz koje polaznici stiču veštine koje će koristiti u svakodnevnim izazovima. Kroz ove blokove polaznici će ovladati tehnikama otklanjanja treme i sticanja sigurnosti u sopstveni nastup, kako bi nesmetano ostvarili profesionalne ciljeve.

    Modul 1 traje dva meseca i smatra se osnovnim obrazovanjem govora u javnoj sferi. Ovaj modul smatra se obrazovnim okvirom kojim se stiču osnovna znanja profesionalnog javnog nastupa u odnosu na različite publike.

    Modul 2 i modul 3 smatraju se proširenjem osnovnog znanja o profesionalnom pristupu javnom nastupu, i svaki pojedinačno, predviđeni su u vremenskom trajanju od mesec dana.

    Za module 2 i 3 postoji mogućnost organizovanja individualnih treninga. Na taj način celokupna pažnja poklanja se pojedincu i omogućuje postizanje maksimalnih efekata učenja u skladu sa potrebama polaznika.

    Pre početka kursa, predviđeni su intervjui sa svakim polaznikom, kako bi se ispitali njihovi motivi, spremnost i zainteresovanost za pohađanje kursa, i na taj način osigurala maksimalna posvećenost svakog polaznika. Prisustvo na svakom času u okviru dvomesečnog kursa je obavezno.

    Moguće je pohađati samo jedan modul kursa „Veštine javnog nastupa“.

Početak programa:

Za informacije o početku kursa, molimo Vas da pišete na mejl Centra
(lllc@naisbitt.edu.rs) ili na telefon: 011 220 30 64

Naziv programa: VEŠTINE JAVNOG NASTUPA
Trajanje programa: 2 meseca – 2 dvočasa (3 sata) nedeljno
Uverenje: Nakon odslušanog kursa, polaznici dobijaju odgovarajuće uverenje.
Cena kursa: 150 evra, za studente Univerziteta “Džon Nezbit” 120 evra
Ciljna grupa: Zaposleni u malim i srednjim preduzećima, ustanovama kulture, obrzovanja, nauke i informisanja, studenti i ostali zainteresovani
Rukovodilac i predavač: Asistent Leana Vučković
NAPOMENA: Obavezno redovno prisustvo nastavi.

© COPYRIGHT | UNIVERZITET DŽON NEZBIT

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: